Bref

Bref FAQ

Zašto koristiti WC blok?

WC blokovi se koriste za održavanje čistoće i svježine u Vašoj WC školjci. Spriječavaju nastajanje kamenca, prljavštine i daju ugodan miris Vašoj WC školjci i kupaonici zahvaljujući otpuštanju aktivnih sastojaka pri svakom ispiranju. Za najbolju čistoću i svježinu Vaše WC školjke koristite i Bref WC Cleaner. Pustite da djeluje 15 minuta. Koristite Bref WC blok između dubinskih čišćenja WC školjke kako bi osigurali čistoću i svježinu prilikom svakog ispiranja.

Koja je razlika između Power Aktiva i Duo Aktiva? Koja je razlika između čvrstog i tekućeg WC bloka?

Power Aktiv je čvrsti WC blok. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli koja ima 4 funkcije, Bref Power Aktiv spriječava nastajanje kamenca, pruža pjenu za čišćenje, zaštitu od prljavštine i dodatnu svježinu za Vašu WC školjku.
Jednostavno stavite proizvod u WC školjku, podesite ga na protok vode i uživajte u svježini i čistoći vaše WC školjke prilikom svakog ispiranja!

Duo Aktiv je tekući blok.
Zahvaljujući dva odjeljka koja sadrži, Bref Duo-Aktiv kombinira učinak sredstva za čišćenje WC školjke i osvježivača WC školjke u jednom proizvodu. Plavi odjeljak sadrži sredstvo za čišćenje koje se bori protiv kamenca i prljavštine; desni odjeljak sadrži ugodan miris koji osvježava Vašu WC školjku prilikom svakog ispiranja. Uz Duo Aktiv, uživajte u oluji svježine i mirisa pri svakom ispiranju!

Kako funkcionira Bref Power Aktiv Fragance Boost?

Bref Power Aktiv Fragance Boost sadrži jedinstvenu Bref tehnologiju. Jedinstvena Bref jezgra napunjena je s 40% više mirisa u usporedbi s vanjskim omotačem. Zahvaljujući novom sustavu, Bref Power Aktiv Fragance Boost održava snažnu razinu intenziteta mirisa tijekom cijelog korištenja proizvoda. Rezultat toga mirisna svježina od prvog do posljednjeg ispiranja.

Koliko dugo Bref Power Aktiv, Blue Aktiv i Duo Aktiv traju?

U prosjeku, svi navedeni proizvodi traju do 250 ispiranja, što predstavlja 4 tjedna. Naravno, trajanje Bref blokova ovisi o vrsti WC školjke i mijenja se ovisno o pritisku vode, protoku vode i frekvenciji korištenja WC školjke.

Zašto se kuglice nejednako troše?

Kuglice proizvoda se nejednako troše zbog vrste protoka vode i neadekvatnog pozicioniranja proizvoda u WC školjku. Uvijek provjerite da je WC blok postavljen što je više moguće okomito i prilagodite ga protoku vode.

Kako mogu izbjeći da Blue Aktiv ne ostavlja plavu crtu u WC školjic?

Uvijek provjerite da je WC blok postavljen što je više moguće okomito i prilagodite ga protoku vode.

Pri korištenju Bref Blue Aktiva, što mogu učiniti ako pronađem plave mrlje nakon ispiranja?

Možete ukloniti plave ostatke direktno sa čistom vodom. U slučaju potpuno suhih plavih mrlja, one mogu biti uklonjene s deterdžentom za čišćenje metala.

Zašto je važno čištit ispod ruba WC školjke?

Voda koja se nalazi u WC školjci obično je obogaćena različitim mineralnih česticama, kao što su kalcij, željezo, magnezij i vapna. Kada voda ispari, te čestice ostaju i naslaguju se na površinu. Ove mineralne naslage, koji se nazivaju i biofilmom sadrže tisuće klice i bakterija.
Površina ispod ruba WC školjke je dio gdje većina vode teče. U tom vlažnom stanju, biofilm se može lako razmnožavati i širiti i na druga područja. To je razlog zašto je vrlo važno redovito i temeljito čišćenje WC školjke.
Bref Cleaner ima formulaciju da se bori protiv gore navedenog, pri tome osiguravaju higijensku čistoću i svježinu Vaše WC školjke. Oni su jednostavni za uporabu i ergonomski oblikovani da stanu ispod ruba.

Što je zapravo prljavština ispod razine vode?

Prljavština ispod raznie vode je prljavština koja se nakuplja u WC školjci i koljeno WC školjke.
Naslage klica i bakterija se nazivaju biofilm. Biofilm se može lako širiti i konataminirati i ostala područja. Zbog toga je vrlo važno čistiti Vašu WC školjku redovito.
Kako bi je očistili koristite WC Cleaner tjedno. Ostavite da djeluje 15 minuta i zatim isperite.
Nakon toga koristite Bref WC Blokove između dubinskih čišćenja kako biste osigurali da je Vaša WC školjka čista i svježa sa svakim ispiranjem.

Koliko dugo moram ostaviti Bref WC Cleaner da djeluje?

Za redovito održavanje i higijenu, koristite Bref WC Cleaner, ostavljajući ga u WC školjci 15 minuta. Na tvrdokorne prljavštine i dubinsko čišćenje, ostavite Bref 6x Effect preko noći.
Kako bi spriječili daljnje nakupljanje prljavštine i održavanje svježine u Vašoj WC školjci, koristite Bref Power Aktiv u periodu između dubinskih čišćenja.

Mogu li koristiti Bref proizvode bez zaštitnih rukavica? Koje su mjere opreza koje treba poduzeti u slučaju dodira s kožom?

Preporuča se nositi zaštitne rukavice. Ako proizvod dođe u dodir s kožom, isperite čistom vodom. Ako je proizvod došao u dodir s odjećom, oprati svu natopljenu odjeću prije ponovne upotrebe. Također se preporuča da koristite Bref WC Cleaner u prozračnom prostoru, npr. otvorite prozore.

Koja je razlika u formuli između Bref WC Cleanera?

Bref formula s klorovodičnom kiselinom je učinkovita za higijensko čišćenje, jer je posebno dizajnirana za rad u vrlo teškim uvjetima u vodi.

Bref formula s mravljom kiselinom je učinkovita za uklanjanje kamenca i prljavštine. Formula također sadrži tehnologiju za zaštitu koja pomaže u sprečavanju kamenca i naslaga prljavštine te osigurava dugotrajnu čistoću WC školjke.

Obje formule uništavaju 99,9% bakterija.

Je li Bref WC Cleaner formula opasna za zdravlje?

Ako se Bref WC Cleanerom rukuje ispravno kao što je preporučeno u uputama na boci, nema izravne opasnosti za zdravlje.
U slučaju kontakta s kožom ili kosom: Isperite kožu vodom. Oprati kontaminiranu odjeću prije ponovne upotrebe.
U slučaju dodira s očima: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta.
U SLUČAJU GUTANJA: Isprati usta. Ne izazivati povraćanje.

Koliko su Bref proizvodi održivi?

Bref WC Blokovi se pakiraju u kartonsku kutiju i plastiku koji se sastoje od 80% recikliranog materijala.
Boce Bref WC Cleanera izrađene su od polyolefines plastike koja se može ponovno koristiti ako se prikuplja prikladnim sustavima.