Bref

Vaš potpuni vodič kroz mirise za kupaonicu

Nakon što se pobrinete za osnovnu higijenu u kupaonici (za njezinu čistoću i uklanjanje mikroba), sljedeća važna tema je miris vaše kupaonice. Vaš odabir mirisa bit će značajan za ovu prostoriju doma u kojoj je miris osjetljivo pitanje. Ako kupaonica ne miriše dobro, mirisat će zaista loše. Stoga se pobrinite da mirise u svojoj kupaonici imate pod kontrolom.

O mirisima za kupaonicu potrebno je dobro razmisliti, a trebali bi biti ugodni, ne prejaki i, u idealnom slučaju, trebali bi odgovarati cjelokupnom stilu prostorije. Miris je dio čari istinski pažljivo promišljenog iskustva u kupaonici.

No kako odabrati koji je miris prikladan za vas? Kako izraditi svoj savršeni miris?

Sastavili smo potpuni popis mirisa za kupaonicu za svaki ukus, stil i priliku.

Alpska svježina

Savršeno za proljeće. Unesite bogatu kvalitetu borova u svoju kupaonicu putem alpskih mirisa.

Možete posipati borove iglice kao ukras na kupaonskim površinama. Zatim sjednite, duboko udahnite i zamislite šuškanje nježnog zraka koji puše kroz šumovitu alpsku dolinu. Ne postoji svježiji miris!

Arome borove šume posebno dobro odgovaraju kupaonicama uređenim u nordijskom stilu. Drvenaste note u mirisu odražavaju prirodno drvo u dekoru.

Svježi miris bora

Svježina oceana

Ako ste u sportskom raspoloženju, mirisi svježine oceana snažno će vas potaknuti da izađete i pokrenete se. Svježina oceana vašoj kupaonici pruža osjećaj vrhunske čistoće i prozračnog elana.

Upotrebljavajte Bref Color Activ u svojem zahodu kako bi ova osnažujuća svježina prožela cijelu prostoriju. Ako želite istaknuti mirisnu notu, zašto ne biste kupili odgovarajuću kozmetiku? Velik broj sapuna, gelova za tuširanje i dezodoransa dostupan je i u inačicama prozračnih mirisa i svježeg mirisa oceana.

Ova aroma odgovara svakoj modernoj kupaonici. Ako vam u kupaonici prevladavaju elementi ili ukrasi plave boje, ona će samo doprinijeti zaokruženosti vaše teme.

Plava kupaonica

Ružine latice

Nježan, blagi miris koji vam pomaže da se prepustite luksuzu i opustite u kupaonici namijenjenoj za relaksaciju.

Duge kupke i dobra knjiga najbolje nadopunjavaju ovaj vrlo ugodan miris. Nježni i umirujući tonovi ružinih latica mogu se dobiti mirisnim svijećama, parfemima i uljima. Možete i vizualno naglasiti ovu temu s pomoću posuda ispunjenim laticama ili osušenim cvijećem (za one poduzetnije, lako je napraviti i vlastitu ružinu vodicu prokuhavanjem ružinih latica). Zatim upotrijebite Bref Power Aktiv Flower Blossom kao savršeni dodatak svojoj novoj oazi nježna mirisa.

Ružin parfem vrlo se dobro slaže s kupaonicama uređenim u viktorijanskom stilu. On priziva slike luksuznih i udobnih budoara s namještajem mekim na dodir i cvjetnim uzorcima.

Ruže u kupaonici

Senzualni jasmin

Za romantičnu atmosferu u najintimnijoj prostoriji kućanstva poslužite se jasminom. Ovaj ženstveni miris već se dugo povezuje s umirujućom senzualnošću. Njegova kombinacija drvenastih i cvjetnih tonova može nas uljuljati u svijet opuštene fantazije.

Mirisne svijeće omogućavaju snažan miris jasmina i pomažu pri stvaranju očaravajućeg, raskošnog ozračja za kupku. Dodajte cvjetove jasmina i latice za naglašavanje njegova izgleda i mirisa.

Jasmin upotrebljavajte u kombinaciji s luksuznim interijerima: uz crvene zastore i glomazni namještaj.

Cvijet jasmina

Agrumi

Vrckavo, puno energije i zabavno: voćni mirisi donose dobar provod. Pojačajte svoje omiljene disco hitove i zaplešite na vlastitom plesnom podiju s pločicama dok poletno započinjete svoj dan.

Uz Bref Perfume Switch pokrenite mirise agruma koje donose navalu energije po cijeloj prostoriji. Ili se dobro razbudite uz pomoć osvježivača Duo-Activ Lemon. Šareni i mirisni sapuni i kozmetika također pomažu pojačati učinak.

Mirisi agruma odgovaraju šarenim, jarkim kupaonicama.

Uočlljiva kupaonica

Eukaliptus

Miris najvećeg osvježenja: ništa ne pročišćava zrak kao eukaliptus.

Eukaliptus je istovremeno oštar i sladak te ima savršenu aromu za vaš hram u domu posvećen čistoći i zdravlju. Odaberite eukaliptus i osjećajte se pročišćeno svaki dan.

S pomoću proizvoda Bref Color Aktiv Eucalyptus vaš će zahod tjednima odisati osvježavajućim mirisom.

Esencijalna ulja eukaliptusa

Lavanda

Kao jedna od aroma s najsnažnijim učinkom umirivanja i opuštanja, lavanda je savršen miris za smanjenje stresa na kraju napornog dana. Ova snažna biljka stoljećima se upotrebljava u različite medicinske svrhe uključujući za smanjivanje anksioznosti te borbu protiv nesanice i depresije. Njezin miris odličan je za prostor koji je ujedno vaše utočište za mir i tišinu.

Lavanda u vašem domu prekrasno izgleda kao svježe odrezana biljka, no dostupna je i u širokom rasponu oblika koji su jednostavni za uporabu, od svijeća do mirisnih vrećica, sapuna i osvježivača zraka.

Prikladna je za kupaonicu uređenu u rustikalnom stilu s mekim namještajem i pastelnim bojama.

Lavanda

Jabuka

Uz miris jabuke veže se osjećaj svježine i zdravlja. Podsjeća nas na voćnjake i ljetne dane. Mirisi na bazi jabuke u vašoj kupaonici stvaraju osvježavajuću, čistu, drvenastu atmosferu. Daju vam osjećaj budnosti i osnaženja.

Mirisi i proizvodi za kupaonicu s aromom jabuke dostupni su u brojnim oblicima, uključujući gelove za tuširanje i sapune, no ideju možete dodatno istaknuti tako što u prostoriju stavite posudu s kriškama jabuke ili cijelim jabukama.

Jabuke savršeno odgovaraju kupaonicama koje su ispunjene borovinom ili vrlo svijetlim kupaonicama.

Jabuke

Tropske note

Unesite malo egzotičnih vibracija u svoju jutarnju rutinu dok početak novog dana obilježavate tropskim notama. Tonovi kokosa, otočkog cvijeća i ananasa plešu oko vas dok ljuljate bokovima u vašoj kupaonici. Tropski mirisi savršeni su kad ste u slavljeničkom izdanju, kad ste sretni, puni voćne energije i želite vrtjeti hula-hup cijeli dan.

Pružite svojoj kupaonici tropski polet s pomoću proizvoda Bref Duo Active Bahamas. Za potpuni doživljaj dodajte toaletne proizvode ili osvježivače zraka s mirisom kokosa ili ananasa.

Odgovara kupaonicama koje u dekoru sadrže jarke biljke i cvijeće. Primjerice, uz uzorke palme ili zelenih listova na tapetama ili zastorima za tuš.

Tropske vibracije

Pronađite savršen miris za svoju kupaonicu.

Kombinirajte prikladne proizvode i prirodne mirise s kupaonicom uređenom u određenom stilu kako biste upotpunili temu uređenja.