Bref

Brzo i čisto: osvježivač WC-a

Ima li moj WC neugodan miris? Je li prljav? Jesam li nedavno očistio/la svoj WC? Dolazi li mi netko u posjet kasnije? Kvalitetan osvježivač WC-a ima odgovore na sva ta pitanja! (U redu, možda ne na posljednje.) Osvježivači WC-a pobrinut će se da vaš WC ostane čist i svjež između dva čišćenja provođenjem mini-čišćenja pri svakom ispiranju. Stoga, ako vam u posjet dolaze gosti, stanje vašega WC-a neće vas osramotiti.

Kvalitetan osvježivač WC-a štiti nas od katastrofe i omogućava održavanje minimalnih standarda. Pomaže vam da se opustite i radite sa svojim WC-om ono što zaista želite: ne razmišljate o njemu.

Što je osvježivač WC-a?

Gotovo jednako revolucionaran kao i WC-i sa sustavom ispiranja, osvježivač WC-a transformirao je dezinfekciju i čistoću WC-a od trenutka kada je izumljen sredinom 60-ih godina prošloga stoljeća. Tako jednostavna naprava, a održava naše WC-e sigurnima, uštedjela nam tisuće radnih sati ribanja te možda spasila i pokoji brak! Najistaknutija prednost osvježivača WC-a njegova je praktičnost. Osim što štedi mnogo vremena čišćenja, također osvježava higijenu vaše WC školjke te održava zrak oko vašeg WC-a mirisno svježim – i to sve postiže jedna jeftina naprava.

Kako djeluje osvježivač WC-a?

Osvježivač WC-a kombinira nekoliko funkcija u jednoj. Najnoviji osvježivač WC-a Bref Power Aktiv provede četiri funkcije pri svakom ispiranju.

  1. Suzbija prljavštinu i čisti vaš WC
  2. Sprječava nakupljanje kamenca i smeđih mrlja u vašoj WC školjci
  3. Osigurava higijensku čistoću vašega WC-a
  4. Otpušta mirisnu aromu kako bi vaš WC i kupaonica mirisali svježe.

S osvježivačima WC-a Bref Color Aktiv te se funkcije provode čak i između dva ispiranja. Jednostavnije rečeno, održava stalnu razinu higijene i svježine u vašem WC-u, što znači manje čišćenja i brige o njemu.

Između kojih vrsta sredstava za čišćenje u obliku osvježivača WC-a mogu birati?

Osvježivači WC-a čvrste su kuglice koje sadrže formulu za čišćenje. Potrebno ih je objesiti pod rub vašeg WC-a pomoću fleksibilne plastične „ruke” koja obuhvati vrh školjke i time štiti kuglicu i čini je sigurnom. Te se kuglice rastope nakon nekog vremena te pri ispiranju WC-a otpuštaju aktivne tvari u vodu i time osiguravaju održavanje higijenskih standarda. Dolaze u raznim oblicima, a u slučaju proizvoda Bref Power Aktiv imaju četiri odvojene kuglice u plastičnoj kućici. Ova višestruka naprava nije samo snažno sredstvo za čišćenje, već i dobro izgleda i njezine osobite boje omiljene su među potrošačima diljem svijeta.

Tekući osvježivači WC-a vrlo su slični i ispunjavaju gotovo istovjetnu funkciju. Također kombiniraju higijenu i čistoću uz otpuštanje mirisne arome kako bi vaš WC mirisao svježe. U slučaju proizvoda Bref Duo Aktiv postoje dva odvojena odjeljka koja te funkcije ispunjavaju istovremeno.

Kako postaviti osvježivač WC-a

Osnova postavljanja vašeg osvježivača jest zahvat; samo raširite dugu plastičnu ruku, postavite osvježivač na željeno mjesto te pustite da ruka samostalno povratnim pokretom zahvati vrh WC školjke. No, vrijedi utrošiti par trenutaka na biranje najboljeg položaja vašega osvježivača. Važno je da naprava visi horizontalno te da su svi njezini dijelovi izloženi otprilike jednakom mlazu vode pri ispiranju. Time se osigurava potpuna djelotvornost svih kockica i da se sve troše jednakom brzinom. Najbolji položaj osvježivača WC-a drugačiji je za svaki WC, no, općenito govoreći, kod većine WC-a ispiranje se u najvećoj mjeri provodi s kraja školjke na izravno suprotnoj strani od vodokotlića. Ovdje biste trebali objesiti svoj osvježivač kako biste osigurali da kroz njega prolazi najveća moguća količina vode te da je time postignuta najveća moguća djelotvornost.

Postavljanje osvježivača WC-a.
Postavljanje osvježivača WC-a.

Kada je vrijeme za zamjenu osvježivača WC-a?

Osvježivači WC-a Bref Power Aktiv i Color Aktiv osmišljeni su da traju tijekom 250 ispiranja, što znači otprilike 4 tjedna upotrebe. No, to možete i sami lako nadzirati i vidjeti kada se kuglice raspadnu i kada je vrijeme za novi proizvod.

O liniji proizvoda Bref

Na raspolaganju vam je velik raspon proizvoda Bref osvježivača WC školjke između kojih možete birati, ovisno o tome koja su vam svojstva najvažnija i koju vrstu mirisa preferirate. Prestanite brinuti o održavanju WC-a i odaberite savršen osvježivač za sebe i svoje kućanstvo. Kliknite ovdje kako biste pregledali čitavu našu liniju proizvoda.

Osobama kojima nedostaje vremena ne žele se brinuti o čišćenju WC-a! – Saznajte kako možete postići da se vaš WC brine sam za sebe – upotrebom osvježivača WC-a.